Новости и настани

Светски ден на здравјето 2022

 Светкиот ден на здравјето,  7.април,  оваа година  се одбележува под мото :  „Наша планета, наше здравје! За поздраво утре!“   Институтот за

Светски ден на здравјето 7 април...

Медицински сестри и акушерки и здравствениот систем • Медицинските сестри и акушерки имаат централна улога во спроведувањето на здравствената заштита на

Светски ден на здравјето 7 април...

Медицински сестри и акушерки и здравствениот систем • Медицинските сестри и акушерки имаат централна улога во спроведувањето на здравствената заштита на

Светски ден на здравјето 7 април...

Медицински сестри и акушерки и здравствениот систем • Медицинските сестри и акушерки имаат централна улога во спроведувањето на здравствената заштита на